March 8, 2019

Dvosobni stan s velikom bibliotekom

Vodimo vas predivan i prostran stan. Velik je 63 kvadratna metra, a sastoji se od velike prostorije otvorenog tlocrta u kojoj su se smjestili dnevni boravak i kuhinja te radni kutak i dvije spavaće sobe, te mala kupatila.

Prednost ovog interijera je što u velikoj prostoriji ima mnogo dnevne svjetlosti zbog predivnih velikih prozora. Upravo zbog količine svjetlosti, vlasnici ovog interijera mogli su si dopustiti igranje s neutralnim bojama i bijelim nijansama. Zvijezda ovog interijera definitivno je velika polica s knjigama i fotografijama koja se prostire cijelim jednim zidom, a visoka je do samog vrha plafona.

Biljke, tepih i kutna garnitura svojim su bojama i uzorcima u ovaj interijer unijeli dinamičnost i toplinu te bismo ih mogli nazvati zvijezdama interijera odmah nakon velike šarmantne police.

Prva mala spavaća soba smještena je odmah iza duplih vrata. U njoj se nalazi velika keramička peć, po čemu možemo zaključiti da je ova velika prostorija pregrađena kako bi se dobila dodatna soba.

Kuhinja i trpezarijski dio su prostrani i uređeni s puno predivnih detalja. Kuhinju prozračnom čini upravo to što nema viseće kuhinjske ormariće, već otvorene police. Tepih orijentalnog uzorka savršeno se uklopio u ovo jednostavno uređenje.

Velika spavaća soba također je jednostavno uređena, a ističu se zidna dekoracija i simpatična velika bijela visilica.

Ovaj dom uređen je u skandinavskom stilu i savršen je za jednu malu obitelj.

Izvor: www.jutarnji.hr