May 10, 2019

Elegantni dom za poželjeti

Danas nam je izuzetno zadovoljstvo predstaviti vam ovaj nedavno obnovljen  stan veličine 79 kvadratnih metara.

On je moderan i elegantan, topao i ugodan, a privukao nam je pažnju svojim iznimnim uređenjem. U njemu dominira neutralna paleta boja, svijetlosivi zidovi s bijelim štukaturama i puno prirodnog svijetla koje dolazi iz dva smjera. Pod je presvučen jednostavni bijelim drvetom i gotovo je neprimjetan, što je i bio cilj prilikom uređenja. No, ono što posebno privlači pažnju luksuzni su detalji kojih u ovom domu ima na svakom koraku i izazivaju divljenje.

Stan ima veću kuhinju, trpezarija s kaminom, veliki dnevni boravak, glavnu spavaću sobu s walk in ormarom, jednu manju spavaću sobu i veliko kupatilo. Lijepi otvoreni dnevni boravak opremljen je plavim dvosjedom od baršuna, okruglim stolićem, elegantnom galerijom fotografija, biljkama i modernom rasvjetom te poziva na ugodno druženje. U produžetku dnevnog boravka nalazi se trpezarija sa stolom gdje vlasnici mogu uživati u jelu ispred kamina.

Kuhinja je jednostavna, ali vrlo lijepa. Sivi su kuhinjski ormarići dobili mjedne ručkice, dok je radna ploha izrađena od raskošnog mramora. Kompletno je vrhunski opremljena s perilicom suđa, pećnicom, indukcijskom pločom za kuhanje, hladnjakom i zamrzivačem.

Spavaće su sobe također vrlo elegantne i zrače udobnošću. Uređene su u neutralnom paletom boja, prirodnim materijalima i walk in ormarima te pozivaju na odmor.

Izvor: www.jutarnji.hr