December 13, 2018

Ovako izgleda odlično iskorištenih 36 kvadrata

Kada vidimo ovako savršeno organizirane stanove, zaista se zapitamo što nam je više od toga potrebno.

Ovih 36 kvadrata u kojih vas danas vodimo ima baš sve potrebno za svakodnevni život dvoje ljudi. Odmah u hodniku na samom ulazu smjestila se jako mala kuhinja s velikim bijelim ormarom koji rješava mnoge probleme s pohranom stvari. Odmah iza zida hodnika nalazi se šarmantan trpezarijski dio. Do njega prostire se dnevni boravak, a preko puta, malo zavučena, nalazi se spavaća soba.

Iako se doima da prevladavaju neutralne boje, primijetit ćete mnogo zanimljivih tekstura koje ovaj mali interijer čine izuzetno toplim. Moglo bi se reći kako je svaki centimetar odlično iskorišten, i što se tiče funkcije i estetike samog interijera. U ovom malom prostoru problem pohrane robe riješen je tako da je kod spavaćeg dijela postavljena bijela komoda, a u produžetku s dnevnim boravkom šipka s robom na vješalicama.

Spavaći dio dojmio nas se posebno iz razloga što ima zanimljivo postavljene zidove na uzglavlju. Od kuhinje je odijeljen visokim bijelim ormarima, a iako je prostor mali, ima zaista sve – pa čak i dekorativne elemente.

Što se kuhinje i trpezarije tiče, iako su smještene u malo kvadrata imaju sve potrebno za pripremu hrane. Kako bi barem vizualno dobili na prostoru, vlasnici su ostavili otvorene police umjesto visećih kuhinjskih ormarića.

Izvor: www.jutarnji.hr