January 15, 2020

Šarmantan dvosobni stan koji odiše karakterom

Primjer ovog stana pokazuje kako je dom uređen u skandinavskom stilu moguće obogatiti zanimljivim detaljima poput ukrasnih biljaka, rasvjete i ogledala

Danas vas vodimo u dvosobni stan koji je uređen u klasičnom skandinavskom stilu. Minimalizam, bijela podloga, kvalitetni drveni podovi i namještaj od prvenstveno prirodnih materijala čimbenici su koji u potpunosti opisuju ovaj jednostavan, a opet predivan interijer.

Naime, u cijelom stanu prevladava dominantna bijela boja, kako u otvorenom dijelu stana koji obuhvaća dnevni boravak, kuhinju i trpezariju, tako i u spavaćoj sobi s velikom garderobom i bračnim krevetom.

Kuhinjski dio stana opremljen je modernim namještaj i elementima u sivoj boji koja djelomično ‘razbija’ sterilnost prostora. Dizajneri su prostor dodatno obogatili cvijećem i zanimljivim okruglim ogledalom na zidu.

Kao i u dnevnom boravku, tako i u spavaćoj sobi prevladavaju svijetle nijanse i minimalistička obilježja. Dizajneri su se poslužili detaljima poput tamnosivog taburea, dekorativnog tepiha s uzorkom i slika na podu kako bi sobi dali malo karaktera.

Kupatilo je u potpunosti popločano pločicama bijele boje, dok je jedino što se ističe u čitavom prostoru tamnosivi pod s podnim grijanjem.

Stan ima i vrlo simpatičan uski hodnik koji nije prevelik, ali je dovoljno prostran da su u njega stale i klupica te dekorativna biljka.

Izvor: www.jutarnji.hr