November 28, 2018

Šik stan od 26 kvadrata

Na četvrtom spratu velike stambene zgrade sakrio se elegantni mali stan od tek 26 kvadratnih metara koji jednostavno oduševljava svojim pročišćenim i pomno osmišljenim izgledom.

Zapravo je riječ o jednosobnom stanu u kojem je spavaća soba pomoću staklene stijene odvojena od ostatka glavne prostorije koja je potom iskorištena za mali dnevni boravak, trpezariju i kuhinju.

Boravak je mali i sladak, a u njemu posebno osvaja mala ugaona ležaljka nježno ružičaste boje. Kutak je definiran i čupavim tepihom koji ga čini još udobnijim.

Veliki prozor u prostoriji propušta dovoljno svjetla za cijeli stan, a staklena stijena omogućuje da ono dopire sve do spavaće sobe, a pružajući vlasnicima ipak malo privatnosti u tom kutku prostorije.

Kuhinja je izvedena u kombinaciji tamnog i svijetlog drva te obuhvaća donje elemente u koje su ugrađeni sudoper i pećnica, kao i visoki ormar u kojem se skrivaju hladnjak i ostava.

U ostatku stana nalazi se još i kupatilo s tušem, predsoblje s prostorom za vješanje odjeće i kaputa, kao i ormar za odjeću. Izvrsno iskorištenih 26 kvadrata!

Izvor: www.jutarnji.hr