October 13, 2018

Zvanično potpisan ugovor s distributerom proizvoda renomiranog brenda “GEBERIT”

U okviru projekta "SARAY RESIDENCE STUP", kompanije H&L Group d.o.o. Sarajevo i Laser d.o.o. Sarajevo, kao jedan od distributera vodećeg ponuđača sanitarnih proizvoda na europskom tržištu, kompanije "GEBERIT",  su potpisali zvaničan ugovor o distribuciji proizvoda ovog renomiranog brenda.

Grupacija Geberit djeluje širom svijeta i vodeći je ponuđač sanitarnih proizvoda na europskom tržištu. Kao integrirani koncern sa snažnom lokalnom prisutnošću u većini europskih zemalja Geberit može ponuditi jedinstvenu dodanu vrijednost na području sanitarne tehnike. Proizvodni kapaciteti obuhvaćaju više od 30 proizvodnih pogona od kojih se 6 nalazi u prekooceanskim zemljama.

Dogovorena saradnja obuhvata distribuciju proizvoda na polju razvoda otpadne vode, sanitarije i sanitarne galenterije, gdje će se u fazi razvoda otpadnih voda ugrađivati zvučno optimizirana instalacija sistema odvodnje otpadne vode s cijevima GEBERIT SILENT PP, a u pitanju je kanalizacijski utični sistem koji je idealan za brzu, ekonomičnu i zvučno optimiziranu instalaciju sistema odvodnje.

Više o projektu “SARAY RESIDENCE STUP”, materijalima koji će biti korišteni i cijenama možete pogledati na našoj web stranici www.saray.ba.

U nastavku možete pogledati galeriju slika prve faze izvođenja radova na temeljnom razvodu otpadnih voda.